Specialisten på flygbiljetter

Är du trött på internetresebyråns opersonliga service och långa väntetider? Det är vi med! Därför startade vi Resespecialisten.se - En personligare resebyrå. Visionen är att erbjuda skräddarsydda resor till bra priser genom dialog med våra resenärer.

Vi har startat och drivit några av Sveriges större nätresebyråer. När volymerna växer klarar den typiska internetresebyrån inte av alla kundtjänstärenden. Den stora mängden telefonsamtal och mail utgör en frustration både för resenären och medarbetaren. Internetresebyrån funkar perfekt så länge man hittar det man söker och ej behöver ha personlig kontakt.

MEN, när du behöver hjälp med dina flygresor tror vi att det blir både mer tids- och kostnadseffektivt att anlita en specialist. Där kommer Resespecialisten in i bilden. Du bokar genom telefon, bokningsformulär eller vanligt mail. Du får bästa tillgängliga priser och flygtider direkt på telefon eller via mailoffert.

Tack vare vår erfarenhet tar vi snabbt fram de bästa erbjudandena på flygbiljetter, som i de flesta fall är konkurrenskraftiga mot internetresebyråns. Vi erbjuder förmånliga försäkringar i samarbete med Accept Försäkring i form av avbeställningsskydd, reseförsäkring och skydd mot flygbolagskonkurs. Det är också enkelt att betala via din internetbank, kort, delbetalning eller fakturaservice.

Vi är motpolen till digitalisering och teknik som inte lyckats fylla behovet av personlig rådgivning. Hos oss skräddarsyr vi din resa efter just dina förutsättningar. Välkommen till den nya traditionella resebyrån när du vill ha prisvärda flygresor!

Mvh Asjor Ghareeb & Andreas Delin, resespecialister

asjor_adde.jpeg

Affärsresor

Bli RS affärskund och få fördelar:

- Flygresor med 450 flygbolag
- Resenärsprofil
- Enkla betalningar
- Avtalpris på 50000 hotell
- Hyrbilar på 8000 orter
- Dygnet runt jour

Lär mer om våra affärsresor.

Flygresor

Resespecialisten förmedlar flygresor med världens alla olika flygbolag. Vi är specialisten på lågprisflyg och hittar flygresor till de bästa priserna oavsett om du ska flyg till Kalix, Konta Kinabalu eller Kapstaden. Genom våra avancerade bokningssystem skannar vi av hela marknaden.